ОШ „Ђура Јакшић“ Конарево

МОТО ШКОЛЕ

Анастасија Јанковић на Државном такмичењу из немачког језика

На Окружном такмичењу из страних језика,  одржаном 29. 03. 2015, ученица одељења 81, Анастасија Јанковић је освојила прво место из немачког језика, са 39 од максималних 40 поена и пласирала се на Државо такмичење.
3. маја у Београду одржаће се Државо такмичење, а ми држимо палчеве њој и наставници Слађани Пејковић! 
Све честитке!

Успех стонотенисера

На општинском такмичењу у стоном тенису, одржаном 24.09.2014. у Краљеву екипа наше школе је учествовала у мушкој и женској конкуренцији, са наставницима  Александром Милићем и Срећком Костићем. Дечаци су заузели друго, а девојчице прво место. Све честитке!

Успех стонотенисера

На општинском такмичењу наше стонотенисерке су освојиле екипно прво место, док су стонотенисери други. Екипу девојчица чиниле су: Невена Радаковић ( која је појединачно била друга ), Ива Јовановић, Жана Димић и Марина Богавац; екипа дечака: Никола Величковић ( који је појединачно трећи ), Јован Савовић, Јанко Туфегџић и Алекса Луковић; са наставницима Срећком Костићем и Александром Милићем.

foto

Браво за њих и велико хвала што су нас сјајно представљали и учинили нас поноснима! 

4. место на Републичком такмичењу у одбојци

Републичко такмичење у одбојци за девојчице одржано је од 31.3. 2014. до 1.4.2014. у Трстенику. Учествовало је 9 екипа из Лазаревца, Баваништа, Трстеника, Лепосавића, Смедерева, Пирота, Крушевца и  Смедеревске Паланке. Западно-моравски регион представљала је екипа наше школе.Првог дана, у борби за улазак у финале екипа је изгубила од екипе из Баваништа, док су другог дана, у разигравању од 4. до 6. места, у веома јакој конкуренцији, наше девојчице  победиле у две утакмице и  освојиле 4. место. Више слика можете да видите у нашој галерији.

m ZV2 5974

Републичко такмичење из физике

На окружном такмичењу из физике, одржаном 2.3.2014. године учествовали су ученици наше школе: Никола Ћирица (6. разред), Андреа Стеванчевић, Јанко Туфегџић, Никола Ризнић (7. разред) и Драган Калафатовић (8. разред).

Ученик Никола Ћирица је постигао изузетан успех пласманом на републичко такмичење.