ОШ „Ђура Јакшић“ Конарево

Европски квиз новца- осмаци на задатку

Ученици осмог разреда Вања Кундовић, Лука Вујовић, Исидора Јанчетовић, Тамара Бањанац и Душан Милуновић у кординацији наставнице Александре Куч, данас су показали висок степен одговорности својим учешћем у онлајн такмичењу Европски квиз новца на Републичком нивоу. Свако од њих успео је да тачно одговори на 17 од 20 питања. Иако су, у појединим тренуцима успевали да заузму и прва три места, на крају такмичења свако од њих је постигао завидне резултате. Појединачним учешћем успели су да се пласирају на једно од првих 50 места, од укупно 173.
Честитамо им на постигнутим резултатима и степену одговорност у целокупној ванредној ситуацији.  

KODigranje 2019/2020 у трци за Европско првенство

Тим наше школе који чине ученици седмог разреда Кристијан Радовановић, Немања Николић, Огњен Вујовић и ученик шестог разреда Милош Марковић са ментором наставницом Мирјаном Кликовац, након другог круга такмичења "Битка за знање", заузевши  6. место  нашао се међу 15 пласираних тимова из Републике Србије који ће се такмичити у наредном кругу  у трци за Европско првенство.
Све честитке и похвале за наш тим!
НАВИЈАМО ЗА ЊИХ!

2. место на Књижевној олимпијади

На одржаном Општинском такмичењу на Књижевној олимпијади представник наше школе Крстина Вељовић, ученица 8. разреда заузела је 2. место, чиме је стекла пласман за виши ниво такмичења.
Честитке Крстини и њеној наставници српског језика Биљани Гуџулић!!! 

Пво место на Општинском такмичењу у фудбалу

Наши млади фудбалери,предвођени наставницима Срећком Костићем и Александром Милићем,постигли су изузетан успех остваривши 1. место на Општинском такмичењу у фудбалу.Све честитке,идемо даље и навијамо за њих!

                                           

 

 

Међународно такмичење "Немањићи", 2.круг

 Екипа "Искра" наше школе,коју предводи наставница Ана Никић са ученицама 8. разреда  Крстином Вељовић, Вишњом Црноглавац и Стефаном Јовановић,  данас је учествовала у другом кругу на Међународном такмичењу из историје под називом "Немањићи" на којем се бира 8 најбољих који иду у полуфинале на РТС-у.
   
Екипа "Искра"  је већ заслужила све честитке, а ми и даље навијамо за њих!

Захваљујемо  им се на начину на који су презентовали нашу школу!