ОШ „Ђура Јакшић“ Конарево

УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

На Републичком такмичењу из биологије наш ученик Богдан Златић (8/3) освојио је 94 поена од максималних 100.  У конкуренцији од око 400 ученика Богдан је бранио име наше школе, али и целог Рашког округа пласиравши се се на завидном 7. месту.
Поносни смо на нашег ученика Богдана Златића и његову наставницу биологије Снежану Јовановић.
Честитамо им од срца!
Богдану желимо да настави са оваквим сјајним резултатима у даљем  школовању, а наставницу Снежани желимо даљи успех у свом раду!
БРАВО!

ПОБЕДНИЦИ НА ФИНАЛНОМ ТАКМИЧЕЊУ ЦРВЕНОГ КРСТА

На финалном такмичењу у квизу "Шта знаш о Црвеном крсту" ученици наше школе заузели су 1. место освојивши  укупно 38 поена, чиме су показали да је њихово знање и Црвеном крсту на високом нивоу!
Честитамо њима и наставници историје Ани Никић, која је предводила ову сјајну екипу!

2. место на смотри "Песниче народа мог"

На смотри рецитатора Рашког округа под називом "Песниче народа мог" у категорији млађег узраста ученица наше школе Тедора Боровићанин -31 освојила је друго место.

Честитамо Теодори и њеној учитељици Снежани Bучићевић на постигнутом успеху!

                   

ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ БИОЛОГИЈЕ

Богдан Златић ученик 8/3, освојио је 2. место на Окружном такмичењу из биологије, што му је донело и пласман на Републичко такмичење.

Браво за нашег Богдана и његову наставницу Снежану Јовановић. Навијамо за њих и желимо им пуно успеха и среће на предстојећем такмичењу!

Шта знаш о црвеном крсту

Данас, 19. априла 2022. године на полуфиналу квиза "Шта знаш о Црвеном крсту"  такмичило се 11 школа. Ученици наше школе заузели су 2.место и освојили пласман за финале које ће се одржати 10 маја 2022. године. Представници/такмичари наше школе су петаци:

Алекса Кошанин(5-1)

Даница Маринковић(5-2)

Виктор Драгачевац(5-2)

Ђорђе Стефановић (5-3)

Огњен Вујовић(5-3).

Ученике је предводила наставница историје Ана Никић.

Честитамо им на постигнутим резултатима и желимо пуно успеха на финалном такмичењу.