ОШ „Ђура Јакшић“ Конарево

МОТО ШКОЛЕ

ДОДЕЛА ВИДОВДАНСКИХ НАГРАДА

Видовданска награда ове године додељена је ученику Димитрију Дугалићу. Директорка школе Славица Плањанин, наставници Милица Шалинић и Душан Букумира присуствовали су свечаној додели Видовданских награда.
Свечаност је одржана у Свечаној сали Градске управе.
Додели награда, поред представника ШУ Краљева, на челу са начелницом Бојаном Маринковић, градоначелника др Предрага Терзића присуствовала је и министарка просвете проф. др Славица Ђукић Дејановић која се је обратила присутним ученицима, родитељима, наставницима и директорима.

Честитамо Димитрију на добијеној награди!

 

 

 

 

 

 

 

УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ИСТИРИЈЕ

На Републичком такмичању из историје, одржаном у суботу 11. маја 2024. године у Пироту, ученице које су представљале нашу школу постигле су запажене резултате.

Катарина Дуњић (82) освојила је пето место, док је 

Лена Радивојевић (83) освојила 11. место.


Честитамо нашим ученицама и њиховој наставници историје Ани Никић на постигнутом успеху!

ПЛАСМАН НА РЕПУБЛИЧКО ТАКМИЧЕЊЕ ИЗ ИСТОРИЈЕ

На Републичко такмичење из историје, које ће бити одржано 11. маја 2024. године у Пироту,  пласирале су се наше ученице осмог разреда:

Катарина Дуњић, која је освојила 2. место на Окружном такмичењу

и

Лена Радивојевић, која је на Окружном такмичењу заузела 3. место.

Честитамо Катарини, Лени и њиховој наставници Ани Никић и желимо им пуно успеха на Републичком такмичењу!


УСПЕХ НА РЕПУБЛИЧКОМ ТАКМИЧЕЊУ ИЗ ФИЗИКЕ

На Pепубличком такмчењу из физике, одржаном 20.4. 2024. године у Аранђеловцу, од позваних 91 ученика осмог разреда општих одељења, ученик осмог разреда, Димитрије Дугалић, заузео је 25. место, чиме је освојио је другу награду са 66.8 поена од 100. Пласман на Српску физичку олимпијаду изостао је за 11.2 поена.

Честитамо Димитрију и наставнику Душану Букумири  на постигнутим резултатима!!!

Пласман на Републичко такмичење из биологије

Ученик 8/1 Димитрије Токалић  је на Окружном такмичењу из биологије освојио  треће место, чиме се  пласирао на Републичко такмичење.

Честитамо нашем Димитрију и његовој наставници Снежани Јовановић на постигнутим резултатима и желимо им пуно успеха на Републичком такмичењу!